сряда, 17 март 2021 г.

Преживявате ли криза? Тези 10 фрази ще ви помогнат да продължите

 Предприемачеството е труд на любовта и като всяка голяма любов това означава много страст и упоритост, за да стигнете там, където искате, и „щастливо до края на живота“. Има някои неуспехи, неуспехи и успехи, но всички тези криви са това, което прави предприемачеството страхотно.

Единствената съставка, която ще ви е необходима за пътуването, е постоянството. Това може да ви отведе по-далеч от всичко друго. Споделяме 10 фрази за упоритост и страст, за да ви помогнем да продължите пътуването.

1. "Енергията и постоянството завладяват всички неща." - Бенджамин Франклин

Силата за продължаване ще преодолее всички препятствия. Комбинирайте това с енергия и страст, така че да видите нови възможности и ще преодолеете предизвикателствата и ще постигнете целите си.

2. „Нищо на този свят не може да замени упоритостта. Талантът няма. Нищо не е по-често от неуспелите и талантливи мъже. Нито гениите. Гениите, които не са възнаградени, е почти поговорка. Нито образованието. Светът е пълен с образовани мърлячи. Постоянството и решителността са всемогъщи. "- Калвин Кулидж

Постоянството може да преодолее почти всяко предизвикателство. Когато насочите ума си към нещо и сте готови да направите всичко възможно, включително да бъдете търпеливи, да отделите време и да коригирате стратегията си, за да стигнете до там, ще познаете всемогъществото на решителността.

3. "Търпението, постоянството и изпотяването са неразрушима комбинация за успех." - Наполеон Хил

Важно е да искаме нещата, да имаме цели и стремежи, но още по-важно е да предприемем действия за постигането им. Само мислите няма да ви отведат до целта, ще трябва да свършите работата, необходима за постигане на целите.

4. "Успехът е резултат от съвършенство, упорита работа, учене от неуспех, лоялност и постоянство." - Колин Пауъл

Качествата, които ще ви помогнат да постигнете целите си, са същите качества, които са необходими за великото лидерство. Като предприемач вие най-вероятно сте лидер, така че способността да вдъхновявате, както и да упорствате, ще бъде ключова за вашия личен растеж.

5. „Може да срещнете много поражения, но няма да бъдете победени. Всъщност може да се наложи да се изправите пред тези поражения, за да можете да знаете кой сте, как можете да станете и как можете да се измъкнете оттам. "- Мая Анджелу

Постоянството е способността да продължиш напред след загуба. Не дефинирайте всяко спъване или провал, те са там, за да ви направят по-силни. Опитайте се да видите другите уроци, които идват и които ви формират, докато вървите.

6. „Амбицията е пътят към успеха. Постоянството е превозното средство, с което пристигате. "Бил Брадли

Лесно е да видите успели хора и да мислите, че са родени по този начин. Реалността е, че всеки успешен индивид беше амбициозен и безмилостен. Постоянството е превозното средство, което трябва да ви интересува най-много.

7. "Парализирайте устойчивостта с упоритост." - Уди Хейс

Понякога чувствата на поражение, провал и безпокойство ще ви изненадат. Когато го направят, опитайте се да подхранвате смелостта си, вместо да изостряте страховете си. Преодолейте съпротивата с безмилостна упоритост.

8. "Ако преживявате лошо време, продължете напред." - Уинстън Чърчил

Някои части от пътуването ще бъдат тежки и трудни, но единственото, което може да го влоши, е отказването. Направете битката полезна, като бъдете упорити.

9. "Шампионите продължават да играят, докато не се справят." - Били Джийн Кинг

Ако искате да станете шампион в живота и във вашата ниша, продължете. Без значение с какви трудности се сблъсквате, научете се да продължавате да играете, докато успеете.

10. „Ако не можете да летите, бягайте. Ако не можете да бягате, вървете пеша. Ако не можете да ходите, пълзете. Без значение какво правите, продължете напред. "Мартин Лутър Кинг-младши

Няколко дни действията, които предприемате, ще бъдат страхотни. Други дни ще постигнете много малко, но продължете напред, за да упорствате и да успеете.

Как изградих здравословен социален живот и живот на срещи, докато изграждах стартиращ бизнес

Създадох социален живот и запознанства, докато развивах стартираща компания. Ето как го направих и как помогна на цялостното ми психично здр...