събота, 27 март 2021 г.

Ръководството за бельо: Най-добрите слипове и боксерки за всеки човек

Неправилно избраното бельо може да развали външния ви вид и също деня ви. Дори в любимите ви дънки няма да се почувствате добре, ако под тях има бельо задушаващо торса ви. И кой може да се концентрира, когато ви е неудобно? Решение: Купете от нашия списък с най-доброто бельо за мъже.

Обръщат ли внимание мъжете на бельото си 

Разбира се не всички мъже отдават значение на бельото си. Има един вид мърлячи, които рядко правят секс и още по рядко се събличат във фитнеса и за тях да носиш бельо закупено от пазара е нещо съвсем нормално.Както всички знаем „селото“ е дълбоко навлязло в една голяма част от нашите съграждани и няма връщане назад. Ние обаче сме насочили усилията си към съвременните градски мъже, които спортуват и се стремят да подържат добра фигура и хубав външен вид. Този вид мъже обръщат внимание на облеклото си и за тях какво мъжко бельо носят не е без значение. Защото моделите които предлагаме освен секси дизайн и добър външен вид, предлагат и осезателна разлика в комфорта и удобството при носене. Материята на едно качествено мъжко бельо значително се различава от евтиното бельо тип Лорд. Качеството и мекотата на памук, здравината на елстана и бамбуковите нишки и пр. , са неща от голяма важност не само за мъжкото бельо, но и за всяка друга дреха. Представете си един хубав секси мъж, с добре тренирано тяло и плочки на корема, с мускулести бедра и добре оформени гърди, представете си го облечен с евтино мъжко бельо направено от груб евтин памук, с широки и дълбоки мъжки слипове качени почти до гърдите – нали би изглеждал смешно и нелепо? А сега си представете същия този хубавец, но с марково мъжко бельо, с ниска талия разкриващо всичките шест плочки на стегнатия му корем, със специалната технология за повдигане на пакета и иновативната кройка за оформяне на дупето. Плата разбира се е много мек и приятен на допир, а зоните с малки почти невидими дупчици позволяват перфектно естествено охлаждане.

Вече няма причина да страдате. Бельото е изминало дълъг път от памучната набедреница от 80 песъчинки, която носете като дете. Днешните двойки са удобни, здрави и стилни. „Трябва да притежавате поне 10 чифта“, казва Матю Марден, базираният в Ню Йорк мъжки стилист, пред Men's Journal . „И определено има няколко специални чифта, или за прилепнали панталони, или за специфични дейности и спорт.“ Например, памучното бельо работи добре през повечето време, но за фитнес или през топлите месеци избирайте еластични, отнемащи влага или антимикробни тъкани.

Намирането на правилния стил и прилягане не винаги е лесно, но приоритизирайте приспособяването, съветва Марден. „Мъжете често купуват по-голям размер, защото смятат, че по-свободният е по-удобен - казва той, - но това може да доведе до допълнителна тъкан, която може да се събере под панталона ви.“ Идеалното прилягане е плътно, но удобно, често с малко разтягане.

Що се отнася до стила, моделите могат да бъдат забавни, казва Марден, но те не са за всеки. „Една проста палитра е най-ласкателната за всеки тип тяло“, казва той. По-тъмните цветове като тъмносин, черен или бордо са по-опрощаващи, защото не се обезцветяват лесно. И накрая, знайте кога да ги сгънете: Сменете повредените гащи "в момента, в който се разкъсат", казва Марден. „Те бързо ще се влошат с прането и износването.“ Нашият обзор на най-добрите боксьори, брифи и други може да ви помогне да разберете морето от възможности. Това са двойките, които трябва да знаете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Как изградих здравословен социален живот и живот на срещи, докато изграждах стартиращ бизнес

Създадох социален живот и запознанства, докато развивах стартираща компания. Ето как го направих и как помогна на цялостното ми психично здр...